EN
دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان
  • معاون غذا و دارو
  • مدیریت دارو و موادمخدر
    • معرفی مدیریت
    • امور داروخانه ها
      • لیست داروخانه ها
        • داروخانه های بندرعباس
        • داروخانه های رودان
        • داروخانه های میناب
        • داروخانه های حاجی آباد
        • داروخانه های بستک
        • داروخانه های بندرلنگه
        • داروخانه های قشم
        • داروخانه های جاسک
        • داروخانه های پارسیان
      • لیست شرکت های پخش
      • دستورالعمل ها
      • مدارک مورد نیاز فرآیندهای داروخانه ها
        • مدارک لازم جهت جانشین مؤسس
        • صدور گواهی تشخیص صلاحیت حرفه ای مسئولیت فنی(پروانه مسئول فنی داروخانه)
        • مدارک لازم جهت صدور گواهی تشخیص صلاحیت حرفه ای متقاضی تأسیس و مجوزاولیه (موافقت اصولی)
        • مدارک لازم برای در خواست مجوز بهره برداری برای تأسیس یا جا به جایی مکان یا انتقال داروخانه
        • مدارک مورد نیاز برای طرح موضوع انتقال داروخانه به شخص واجد شرایط
        • مدارک مورد نیاز جهت ابطال
        • شرایط تبدیل داروخانه از روزانه به شبانه روزی
      • فرآیندهای امور داروخانه ها
        • فرآیند تعطیلی داروخانه
        • ارسال درخواست تمدید پروانه مسئول فنی
        • فرآیند جابجایی محل داروخانه
        • صدور گواهی تشخیص صلاحیت
        • ضابطه فروش اینترنتی فراورده های سلامت غیردارویی در داروخانه
        • ثبت درخواست مجوز فروش اینترنتی
      • راهنمای استفاده از سامانه های ثبت دارو برای داروخانه داران
      • شرایط صدور مجوز بهره برداری (پروانه تاسیس)
      • داروخانه های عرضه کننده شیر خشک
        • بندرعباس
        • بندرلنگه
        • رودان
        • میناب
        • جاسک
        • خمیر
        • بستک
        • حاجی آباد
        • قشم
        • پارسیان
        • سیریک
        • کیش
    • امور دارویی
      • فرآیندهای امور دارویی
        • فرآیند دریافت داروهای بیماران خاص
        • فرآیند دریافت داروهای هموفیلی
        • فرآیند دریافت قرص ریتالین
        • فرایند اعلام درخواست داروئی به واحدهای مربوطه از تهران یا مراکز تک نسخه ای
        • فرایند اعلام تغییرقیمت داروئی
        • فرایند کنترل ارسال دارو به خارج از کشور
        • فرایند مرجوع نمودن دارو به انبار مرکزی شرکتها
        • فرایند اطلاع رسانی نقایص فیزیکی و شیمیایی داروها
        • فرایند پیگیری کمبودهای دارویی
        • فرایند تحویل داروهای سروزایم – الدوزایم
        • فرایند تامین کمبود دارو – شیرخشک رژیمی از شرکتها و شرکتهای تک نسخه ای
        • فرایند توزیع داروهای ام . اس و پیوندی
      • بخشنامه های امور دارویی
        • ضوابط ورود دارو همراه مسافر
        • دستورالعمل توزیع داروی پروستاگلاندین E
        • دستورالعمل درخواست و تحویل داروی ریتالین
        • ضوابط تاسیس و فعالیت شرکت های فوریتی واردات دارو
        • داروهای بیمارستانی
        • ضوابط توزیع دارو
      • مراحل گرفتن نوبت بازید و پلمب مواد اولیه دارویی
    • نظارت بر مواد مخدر و اعتیاد آور
      • لیست مراکز ترک اعتیاد استان هرمزگان
        • مراکز درمان سوءمصرف مواد مخدر شهرستان بندرعباس
        • مراکز درمان سوءمصرف مواد مخدر شهرستان رودان
        • مراکز درمان سوءمصرف مواد مخدر شهرستان میناب
        • مراکز درمان سوءمصرف مواد مخدر شهرستان بندرلنگه
        • مراکز درمان سوءمصرف مواد مخدر شهرستان بستک
        • مراکز درمان سوءمصرف مواد مخدر کیش
        • مراکز درمان سوءمصرف مواد مخدر شهرستان حاجی آباد
        • مراکز درمان سوءمصرف مواد مخدر شهرستان پارسیان
        • مراکز درمان سوءمصرف مواد مخدر شهرستان خمیر
        • مراکز درمان سوءمصرف مواد مخدر شهرستان جاسک
        • مراکز درمان سوءمصرف مواد مخدر شهرستان قشم
      • مدارک لازم جهت تهیه داروی مخدر برای بیماران صعب العلاج
      • فرم ترخیص مواد شیمیایی تحت کنترل
      • فرآیند دریافت داروهای تحت کنترل
      • فرآیند توزیع داروهای تحت کنترل
    • اطلاع رسانی دارو و سموم DPIC
      • سامانه 190
      • ضرورت برپایی مراکز اطلاع رسانی داروها و سموم
      • مقاومت آنتی بیوتیک
    • ریکال جمع آوری دارو
    • کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو(RUD)
      • اهداف کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو
      • آیین نامه کمیته کشوری و کمیته های دانشگاهی تجویز و مصرف منطقی دارو
      • مقاومت ضد میکروبی
    • مطالب آموزشی
      • مسمومیت با الکل
      • مسمومیت با متانول
      • قرص شیردهی چیست و چگونه مصرف میشود
      • پسیلیوم
      • مسمومیت قارچ سمی
      • تزریق انسولین
      • تداخل های دارویی گیاهان
      • فرآورده های تزریقی
      • استفاده صحیح پماد چشمی
      • استفاده صحیح قطره چشمی
      • گیاهان دارویی ایمن
      • نحوه استفاده اسپری تنفسی دهانی
      • ایمن سازی منازل از بروز مسمومیت
      • داروهای استروئیدی
      • مصرف خودسرانه دارو
      • گرمازدگی
      • مسمومیت مواد شوینده و شیمیایی خانگی
      • مسمومیت با قرص برنج
      • پیامدهای داروی قاچاق
      • توصیه‌های مرتبط با روزه‌داری و مصرف داروها
      • توصیه های غذایی و دارویی در ایام نوروز و سفر
    • کارشناسان واحد
    • معرفی مدیر
  • مدیریت موادغذایی،آشامیدنی،آرایشی وبهداشتی
    • معرفی مدیریت
    • معرفی مدیر
    • صدور پروانه ها
    • اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات
      • معرفی واحد اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات
      • فرم های رسیدگی به شکایات
      • عدم انطباق عمده کلی و جزئی
      • دستورالعمل اجرایی رسیدگی به شکایات
    • بخشنامه ها و دستورالعمل ها
      • حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده مواد خوراکی و آشامیدنی
      • دستورالعمل و بخشنامه های کارخانجات مواد غذایی و آشامیدنی
    • فرم ها و فرآیندها
    • لیست محصولات غیر مجاز
    • مطالب آموزشی
      • محصولات غذایی تراریخته
      • فرآورده های آرایشی بهداشتی قاچاق
      • برچسب اصالت و سلامت کالا
      • کاهش مصرف قند
      • شیرین کننده های مصنوعی
      • نقش تغذیه در فشار خون
      • مضرات مصرف روغن های جامد
      • مصرف نمک در کودکان
      • اطلاع رسانی مسافران نوروزی
      • تغذیه دانش آموزان در مدارس
      • نیترات و نیتریت در محصولات کشاورزی
      • نمک دریا چیست
      • دیابت
      • چربی خون چیست
      • شرایط نگهداری ماهی تازه
      • روغن کنجد
      • نگهداری شیر و فرآورده های لبنی
      • چند نکته برای کاهش قند مصرفی
      • باقیمانده سموم آفتکش و کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی
    • کارشناسان واحد
  • مدیریت آزمایشگاه کنترل غذا و دارو
    • معرفی مدیریت
    • معرفی مدیر
    • فرم های کنترل کیفیت آزمایشگاه واحدهای تولیدی
    • لیست آزمایشگاه های مورد تایید
    • ضوابط، قوانین، دستورالعمل ها (sopها)
      • استاندارد بین المللی iso-17025 ویرایش 2017
      • iso-19036-2019 تخمین عدم قطعیت میکروبی
      • ISO-GUIDE-98-3
      • استاندارد ایزو 31000 مدیریت ریسک
      • آئین نامه تاسیس و تایید صلاحیت آزمایشگاه های مجاز و همکار کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی
      • جدول حدود مجاز میکروبی
    • فلوچارت ها و فرآیندها
      • فرآیند گردش نمونه
      • فالودیاگرام انجام آزمون های بخش میکروبیولوژی
      • فالودیاگرام انجام آزمون های بخش شیمی عمومی-دستگاهی
      • فرآیند بازدید از آزمایشگاه همکار
      • فرآیند بازدید از کارخانجات
      • فالودیاگرام پیگیری شکایات
      • آموزش آزمایشگاه
    • لینک های مرتبط
    • ارتباط با آزمایشگاه
  • مدیریت نظارت و ارزیابی تجهیزات پزشکی
    • معرفی مدیریت
    • معرفی مدیر
    • فعالان مجاز در حوزه تجهیزات و ملزومات پزشکی
    • دستورالعمل ها و فرآیندها
      • توزیع کنندگان
        • راهنمای ثبت درخواست احراز صلاحیت توزیع کنندگان
        • فرآیند ثبت درخواست احراز صلاحیت توزیع کنندگان
        • راهنمای ثبت درخواست شعبه
        • راهنمای ثبت درخواست مسئول فنی
        • فرآیند ثبت نام مسئول فنی
        • فرآیند ثبت نام دوره های آموزشی مسئول فنی
        • راهنمای اخذ و تایید نمایندگی
        • مدارک لازم جهت شرکتهای متقاضی توزیع کننده و عرضه کننده
        • مدارک لازم جهت واحدهای صنفی متقاضی توزیع کننده و عرضه کننده
        • مدارک لازم جهت مسئول فنی
      • تولیدکنندگان
        • فرایند ثبت اطلاعات تکمیلی محصول تولیدی تا صدور پروانه ساخت شرکت های تولید کننده تجهیزات پزشکی
        • فرایند تشکیل شناسنامه شرکت های تولیدکننده تجهیزات پزشکی در وبسایت imed
        • فرایند ثبت اطلاعات اولیه محصول تولیدی تا صدور موافقت اصولی شرکت های تولید کننده تجهیزات پزشکی
        • فرایند ثبت اطلاعات تکمیلی محصول تولیدی تا صدور پروانه ساخت شرکت های تولید کننده تجهیزات پزشکی فلوچارت 4
        • فرآیند کلی تشکیل شناسنامه شرکت های تولیدکننده تجهیزات پزشکی واحد اخذ پروانه ساخت
      • نظارت و بازرسی
        • ضوابط اختصاصی اقلام دارویی و تجهیزات و ملزومات پزشکی قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز
        • ابلاغیه در حوزه ملزومات ارتوپدی
        • دستورالعمل امحای کاشتنی های ارتوپدی
        • درصد سود عمده فروشی و خرده فروشی تجهیزات و ملزومات پزشکی
        • دستورالعمل اجرایی نظام ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فرآورده های سلامت
        • دستورالعمل الزامات عمومی فاکتور و پیش فاکتور تجهیزات پزشکی
        • دستورالعمل پخش، توزیع و عرضه تجهیزات و ملزومات پزشکی
    • کارشناسان واحد
  • مدیریت فرآورده های طبیعی،سنتی ومکمل
    • معرفی مدیریت
    • معرفی مدیر
    • چک لیست های طب سنتی و مکمل
      • چک لیست بازرسی از دفترشرکت های واردکننده فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل، شیرخشک های رژیمی و غذای ویژه
      • چک لیست بازرسی از کارخانه های تولید فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل، شیرخشک های رژیمی و غذای ویژه
      • فرم بازرسی داروخانه های عرضه کننده شیرخشک های رژیمی و غذاهای ویژه مشمول ارز دولتی
      • چک لیست ارزیابی واحد های عطاری
      • چک لیست بازرسی از واحد های بسته بندی گیاهان دارویی، زالو و لار و تولیدی مواد اولیه فراورده های طبیعی، سنتی
      • چک لیست بازرسی از شرکت ها و انبارهای پخش فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل، شیرخشک های رژیمی و غذای ویژه
    • دستورالعمل های عمومی مکمل و طب سنتی
      • مدرک تحصیلی مسئول فنی
      • دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و صدور، تمدید و اصلاح پروانه مسئول فنی
      • تعهدنامه پذیرش مسئولیت فنی
      • اخذ مجوز صادرات فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای و غذای ویژه
      • فرم صورتجلسه انجام عملیات امحاء اقلام ضایعات فرآورده های طبیعی، سنتی،مکمل های تغذیه ای، شیرخشک های رژیمی و غذاهای ویژه
      • نظارت بر عملیات امحاء ضایعات فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل های تغذیه ای، شیر خشک های رژیمی و غذاهای ویژه
      • نحوه صدور و تمدید پروانه تاسیس انبارهای نگهداری فرآورده های طبیعی ، سنتی و مکمل و شیرخشک های رژیمی و غذاهای ویژه وارداتی
      • نحوه نمونه برداری از فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل،شیرخشک های رژیمی و غذا های ویژه تولیدی و وارداتی
      • نحوه بررسی و صدور موافقت اصولی کارخانه تولیدی فرآورده طبیعی، سنتی، مکمل ، شیر خشک رژیمی و غذای ویژه
      • نحوه صدور مجوز فعالیت در زمینه فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل،شیرخشک رژیمی وغذای ویژه
      • نحوه بررسی و صدور/اصلاح پروانه تاسیس کارخانه های تولیدی فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل، شیرخشک رژیمی و غذای ویژه
      • سامانه مدیریت پروانه های فرآورده های سلامت محور(IRC)
      • فرم های مربوط به صادرات فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل
      • دستورالعمل نحوه صدور گواهی های صادرات فراورده های طبیعی، سنتی و مکمل
      • دستورالعمل لزوم بررسی برچسب گزاری فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل، شیرخشک های رژیمی و غذای ویژه
        • دستورالعمل مندرجات بسته بندی فرآورده های مکمل تغذیه ای
        • دستورالعمل مندرجات بسته بندی فرآورده های طبیعی/داروهای گیاهی
        • دستورالعمل مندرجات بسته بندی شیرخشک های رژیمی و غذاهای ویژه
        • دستورالعمل مندرجات بسته بندی فرآورده های طب سنتی ایران
        • فرم اکسل خام
    • کارشناسان واحد
  • صفحه اصلی
  • مدیریت آزمایشگاه کنترل غذا و دارو
  • ضوابط، قوانین، دستورالعمل ها (sopها)

ضوابط، قوانین، دستورالعمل ها (sopها)

استاندارد بین المللی iso-17025 ویرایش 2017

استاندارد بین المللی iso-17025 ویرایش 2017

iso-19036-2019 تخمین عدم قطعیت میکروبی

iso-19036-2019 تخمین عدم قطعیت میکروبی

ISO-GUIDE-98-3

ISO-GUIDE-98-3

استاندارد ایزو 31000 مدیریت ریسک

استاندارد ایزو 31000 مدیریت ریسک

آئین نامه تاسیس و تایید صلاحیت آزمایشگاه های مجاز و همکار کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی

آئین نامه تاسیس و تایید صلاحیت آزمایشگاه های مجاز و همکار کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی

جدول حدود مجاز میکروبی

جدول حدود مجاز میکروبی

پیوند ها
  • دانشگاه
  • معاونت ها
  • دانشکده ها
  • بیمارستانی ها
  • مراکز تحقیقاتی
  • مراکز بهداشت و درمان
  • میز خدمت
تماس با ما
  • آدرس :بندرعباس، گلشهر - خیابان دانشگاه - ضلع غربی بیمارستان خلیج فارس
  • تلفن : 07633758540
  • پست الکترونیک :fda@hums.ac.ir
  • کد پستی :7919783142
  • فکس :076-33333280-9
google map image
کاربران آنلاین :
0 نفر
بازدیدکنندگان این صفحه :
28 نفر
بازدیدکنندگان امروز :
270 نفر
کل بازدیدکنندگان :
76707 نفر
  • اخرین بروزرسانی سایت:
    1402/09/15 14:36
  • تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان می‌باشد


    عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید

    تغییر رنگ فونت:

    رنگ اصلی:

    رنگ دوم:

    تغییر رنگ پس زمینه:

    تغییر اندازه فونت:

    آ-آآ+

    تغییر فاصله بین کلمات:

    تغییر فاصله بین خطوط:

    تغییر نوع موس:

    تغییر فونت

    انتخاب حالت کور رنگی

    با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود

    سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطی
    تنظیمات قالب