حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده مواد خوراکی و آشامیدنی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده شیر و فرآورده های لبنی تجدیدنظر اول: 1386
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع خمیراک (پاستا) تجدیدنظراول: 1386
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده کنسروی و نیمه کنسروی تجدیدنظر اول: 1386
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع فرآورده های گوشتی بازنگری سوم: تیرماه 1392
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده نمک طعام تجدیدنظراول:1386
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع آدامس تجدیدنظراول:1386
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع تافی و آبنبات تجدیدنظراول:1386
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع سبزیهای تازه، خشک و منجمد تجدیدنظراول:1386
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع فرآورده سیب زمینی و غلات تدوین:1386
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع آرد، غلات و حبوبات تجدیدنظر اول:1386
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع شکلات و فرآورده های کاکائویی تجدیدنظراول: 1386
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای بسته بندی مواد غذایی فرآیند شده بازنگری سوم: خرداد 1392
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده حلوا ارده تدوین:1386
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های خوراکی خام گیاهی تدوین:1386
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ژلاتین خوراکی تدوین: 1387
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف تدوین:1388
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع فرآورده های تخم مرغ تدوین:1386
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی تجدیدنظر اول:1386
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده یخ خوراکی تدوین: تیرماه 1392
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراورده های شیری پروبیوتیک تدوین:1387
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده فرآورده های یخی تجدیدنظراول: 1386
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای بسته بندی مواد غذایی فرآیند شده تجدیدنظر اول:1386
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی انواع ادویه و چاشنی تدوین:1387
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع سرکه تدوین:1386
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غلات تجدیدنظراول: 1386
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کیترینگ تدوین : اردیبهشت ماه 1395
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارگاه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی مشمول شناسه نظارت کارگاهی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده نوشیدنی مالت تدوین : 1388
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خشکبار بازنگری سوم :مرداد ماه 1392
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده میوه های فرآوری شده و لواشک تدوین: تیر ماه 1392
دستورالعمل صدورشناسه نظارت وحداقل ضوابط فنی و بهداشتی نانوائی ها تدوین: اردیبهشت 1392
دستورالعمل اجرایی غذاهای فراسودمند و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی تجدیدنظر دوم:خرداد 1392
ضابطه ویژگی های دم نوش های گیاهی و میوه ای تاریخ بازنگری:1393/05/27
ضوابط فنی برچسب گذاری موادغذایی مجاز به درج عبارات "با ترانس کم" و "بدون ترانس" بازنگری:1389
دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط برچسب گذاری فرآورده های غذایی و آشامیدنی بازنگری چهارم:شهریور 1393
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده قند و شکر تجدیدنظر اول:1386