حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده مواد خوراکی و آشامیدنی

 

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده شیر و فرآورده های لبنی تجدیدنظر اول: 1386

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع خمیراک (پاستا) تجدیدنظراول: 1386

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده کنسروی و نیمه کنسروی تجدیدنظر اول: 1386

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع فرآورده های گوشتی بازنگری سوم: تیرماه 1392

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده نمک طعام تجدیدنظراول:1386

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع آبمیوه، نکتار، نوشابه میوه ای بدون گاز، شربت و کنسانتره تجدیدنظر اول:1386

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع آدامس تجدیدنظراول:1386

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع تافی و آبنبات تجدیدنظراول:1386

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع سبزیهای تازه، خشک و منجمد تجدیدنظراول:1386

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع فرآورده سیب زمینی و غلات تدوین:1386

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع آرد، غلات و حبوبات  تجدیدنظر اول:1386

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع شکلات و فرآورده های کاکائویی  تجدیدنظراول: 1386

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای بسته بندی مواد غذایی فرآیند شده  بازنگری سوم: خرداد 1392

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده حلوا ارده تدوین:1386

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده خاک رنگبر(بنتونیت) در فرایند تصفیه روغن های خوراکی تدوین:1388

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های خوراکی خام گیاهی   تدوین:1386

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین  تجدیدنظراول:1386

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ژلاتین خوراکی  تدوین: 1387

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف  تدوین:1388

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف  بازنگری سوم: تیرماه 1392

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع فرآورده های آردی به غیر از پاستا  تجدید نظر اول:1386

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع فرآورده های تخم مرغ  تدوین:1386

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی  تجدیدنظر اول:1386

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده  و مصرف کننده ظروف پلیمری به منظور بسته بندی روغن های خوراکی  تدوین: 1387

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده یخ خوراکی  تدوین: تیرماه 1392

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع اسانس، عرقیات و عصاره های گیاهی  تجدیدنظر اول: 1386

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراورده های شیری پروبیوتیک تدوین:1387

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده فرآورده های یخی  تجدیدنظراول: 1386

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای بسته بندی مواد غذایی فرآیند شده  تجدیدنظر اول:1386

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی  بازنگری: اردیبهشت ماه 1395

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی انواع ادویه و چاشنی  تدوین:1387

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع سرکه  تدوین:1386

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های کنسروی (گوشتی و غیر گوشتی)  بازنگری:اردیبهشت 1392

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غلات  تجدیدنظراول: 1386

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کیترینگ  تدوین : اردیبهشت ماه 1395 

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارگاه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی مشمول شناسه نظارت کارگاهی 

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده نوشیدنی مالت   تدوین : 1388

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خشکبار  بازنگری سوم :مرداد ماه 1392

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده میوه های فرآوری شده و لواشک  تدوین: تیر ماه 1392

 

دستورالعمل صدورشناسه نظارت وحداقل ضوابط فنی و بهداشتی نانوائی ها  تدوین: اردیبهشت 1392

 

دستورالعمل اجرایی غذاهای فراسودمند و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی تجدیدنظر دوم:خرداد 1392

 

ضابطه ویژگی های دم نوش های گیاهی و میوه ای  تاریخ بازنگری:1393/05/27

 

ضوابط فنی برچسب گذاری موادغذایی مجاز به درج عبارات "با ترانس کم" و "بدون ترانس" بازنگری:1389

 

دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط برچسب گذاری فرآورده های غذایی و آشامیدنی  بازنگری چهارم:شهریور 1393

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده قند و شکر  تجدیدنظر اول:1386