مسابقه به مناسبت هفته جهانی غذا

عنوان مسابقه : اصلاح الگوی تغذیه و ارتقا آگاهی مصرف کننده * شروع مسابقه از تاریخ 1398/07/20 لغایت 1398/07/26 * به قید قرعه به 5 نفر از برندگان جوایزی اهدا می گردد

1-هدف از درج نشانگرهای رنگی تغذیه ای روی لیبل محصولات چیست؟

1 . عدم مصرف 2 . صلاح الگوی مصرف

2-کدام فاکتور در جدول نشانگر های رنگی تغذیه ای درج نمی شود ؟

1 . قند 2 . چربی 3 . پروتئین 4 . انرژی

3- کفایت تغذیه ایی به چه معناست؟

1 . تعادل در غذا خورن 2 . مصرف مواد غذایی متنوع

3 . کنترل کالری مصرفی 4 . هر 3 مورد

4- وجود کدام یک از موارد زیر هنگام خرید محصولات سلامت محور خوراکی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی وارداتی الزامیست؟

1 . پروانه ساخت 2 . نشانگر رنگی تغذیه ای

3 . برچسب اصالت و سلامت کالا 4 . همه موارد

5- روش های بررسی اصالت فرآورده سلامت محور چیست ؟

1 . سامانه پیام کوتاه (20008822) 2 . سامانه اینترنتی (www.ttac.ir)

3. سامانه گویا (6185-021) 4 . همه موارد

6- میزان مجاز مصرف نمک در طول روز چند گرم می باشد؟

1 . 2-5 گرم 2 . 3 گرم 3 . 5 گرم 4 . 3-5 گرم

7- کدام کلمات نشان دهنده وجود قند در محصول است ؟

1 . ساکارز 2 . مالتوز 3 . لاکتوز 4 . هر 3 مورد

8-کدام یک از بیماری های زیر در اثر مصرف بالای نمک ایجاد می شوند؟

1 . آلزایمر 2 . سرطان معده 3 . افسردگی 4 . میگرن

9- منابع اسیدهای چراب ترانس کدامند ؟

1 . روغن های مایع 2 . روغن های جامد هیدروژنه شده

3 . محصولات لبنی و گوشت قرمز 4 . مورد 2 و 3

10-برای کامل کردن پروتئین گروه نان و غلات بهتر است با کدام گروه از مواد غذاییزیر مصرف شود؟

1 . گروه سبزیجات 2 . گروه حبوبات

3 . گروه شیر و لبنیات 4 . گروه گوشت ها

* نام و نام خانودادگی : *
* شماره همراه : *
* محل کار : *